Marcel Groenewege

Werkplekbeheer, servicedesk of helpdesk medewerker in de kantoorautomatisering

Ik stel mij graag aan u voor,

Als zoon van een fabrieksarbeider (we woonden naast de fabriek) bracht ik als kind heel wat tijd door op fabrieksterreinen en werkvloeren. Van huis uit ben ik een echte praktijkman. Ik leer door te ervaren. In mijn carrière heb ik de kans gehad om binnen veel bedrijven mijn ervaring op het gebied van ICT ondersteuning verder uit te breiden

Bij mijn laatste werkgever heb ik op een leuke en leerzame helpdesk gewerkt, en daar voelde ik mij als een vis in het water. Helaas is door de op handen zijnde reorganisatie mijn contract niet verlengd.

Mijn ervaring als buitendienst medewerker met kennis op het gebied van computer, internet, TV of mediaproblemen zet ik graag in als vrijwilliger bij de stichting SWOP. Ik kom daarvoor regelmatig bij de mensen thuis.

Ik woon samen met Angela. Zij werkt als sr. P&O adviseur bij het Ministerie van Defensie. Wij zijn de trotse ouders van Charlotte, die inmiddels 6 jaar oud is en nu in groep 3 van de basisschool zit. Door haar zie ik de wereld door een heel andere bril. Haar komst op een kantelpunt van ons leven heeft ons intens verrijkt.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met fotografie, zowel in de natuur als van mijn gezin. Ik kan helemaal opgaan in het fotograferen van bijvoorbeeld een bij op een bloem of een object dat ik in de natuur heb gevonden.

MarcelVader en DochterFamilieDochterMoeder en DochterNatuurObject


© 2017 Marcel Groenewege.