Marcel Groenewege

Werkplekbeheer, servicedesk of helpdesk medewerker in de kantoorautomatisering

Website voor CV Marcel Groenewege (Version 2.0)

mrt 2017 - heden

Vernieuwde website ontworpen op basis van bootstrap 3.0. Verbeteringen aangebracht op gebied van responsive, met meer presentatie, betere (onder water) structuur. Extra aangemaakte pagina’s en deze in menu-style aangebracht. Ook verbeteringen en oplossingen vanuit gedachte van oude website doorgevoerd.

View details »

Website voor verkoop woning

jun 2017 - aug 2017

Voor verkoop van een woning een bestaande website lay-out verder uitgedacht en ontworpen. Metadata in combinatie met SEO woorden verbeterd. Foto formaat gemaakt en deze als thumbnail per pagina aangebracht. Toevoegingen gemaakt als een slider (voor het tonen van foto's), social media iconen, google maps en contact formulier. Teksten aangeleverd en verwerkt.

View details »

Muisje piep voor basisschool groep 1 en 2

sep 2016 - sep 2016

Muisje Piep project is een specifiek project geweest voor kinderen van basisschool groep 1/2. Het doel was om kleuters vertrouwd te maken met het gebruik van de computermuis. Aan de hand van deze interactieve presentatie leren kinderen met een ouder om de muis te hanteren / gebruiken.

View details »

Diverse projecten binnen Omroep west

aug 2014 - apr 2016

Meegeholpen aan diverse projecten, zoals dat waren;
- Netwerktekeningen maken om inzage te krijgen in het netwerk
- Inventarisatie maken van alle hardware, randapparatuur
- Installeren, plaatsen van randapparatuur o.a. Raspberry Pi's voor redactie
- Aansluiten en onderhouden van patch-aansluitingen
- Opzetten, veranderen en plaatsen van documenten op intranet
- Verhuizen van computers, printers en randapparatuur
- Opzetten van cursus en ingebruiknamesmartboard
- Opzetten van nieuwe installatie image

View details »

Gebruikers handleidingen t.b.v. SKP Pijnacker/Delfgauw

mrt 2013 - jan 2016

Het maken van gebruikershandleidingen voor internet dienstverlening van kabelprovider SKP in Pijnacker en Delfgauw. De installatie van een kabel of glasvezel modem, settings en instellingen van deze modems, in gebruik nemen en instellen van mail-cliënten, browsers en internetsoftware. Het plaatsen en instellen van digitale decoders, smartcards en het instellen van televisies en media apparaten. Service en assistentie bij de meest gangbare zaken op het gebied van internet dienstverlening van deze lokale internet/tv/VoIP provider.

View details »

Realiseren WiFi netwerk Winkelcentrum pijnacker

okt 2012 - dec 2013

Het opzetten, coördineren en beheren van een open mesh netwerk. Zenders zijn geïnstalleerd aan kabelmodems. D.m.v. software (www.cloudtrax.com) kunnen op basis van mac-adres deze modems ingezet worden om een WiFi signaal uit te sturen. Met een landingspagina en een wifi verbinding kan het winkelend publiek gebruik maken van de internet dienstverlening.

View details »


© 2017 Marcel Groenewege.